Kontinentalseng
|

Skal du vælge en kontinentalseng som din næste seng?

En tredjedel af vores liv foregår i sengen, og en god nats søvn påvirker i høj grad de resterende to tredjedele.

Det er derfor vigtigt at finde den perfekte seng, der passer til lige netop dine behov. Læs med i artiklen, hvor vi kommer ind på fordelene ved en kontinentalseng, og hvorfor du skal vælge den frem for andre typer af senge.

Kontinentalsengen er på det seneste blevet mere og mere populær, hvilket der er gode grunde til – men hvad er en kontinentalseng egentlig?

En kontinentalseng består af tre forskellige lag:

  • En kasse, der danner bunden af sengen
  • En boxmadras i midten, der justerer sengen komfort
  • En topmadras, som er toppen af sengen, du ligger på.

Et andet særpræg ved den kontinentale seng er, at den ikke bruger en ramme og en spalteramme, som det er kendt fra andre sengetyper. Sengen består udelukkende af de tre madrasser og bliver derfor meget højere end de sædvanlige senge.

Samtidig undgår du problemet med en revne i midten af sengen på grund af topmadrassen, da ’dobbelt kontinentale senge’ på henholdsvis 160 x 200 og 180 x 200cm er dækket af en topmadras, der strækker sig over hele sengens overflade.

Det er også muligt at ændre topmadrassens fasthed, hvilket gør det muligt at justere søvnoplevelsen uden at skulle skifte hele sengen. Men i sidste ende er det den samlede oplevelse af de tre madrasser, der bestemmer hele søvnoplevelsen i sengen. En fast topmadras kan let føles blød, hvis fjedermadrassen oven på den er blød.

Derfor skal du vælge en kontinentalseng

En kontinentalseng er yderst elegant. Den er perfekt til moderne soveværelser såvel som dem i glamourstil. Dens byggestil i tre lag betyder, at du visuelt får en pæn og indbydende seng med et lækkert design, som samtidig vil garantere dig en fantastisk søvn i de næste 10-15 år.

En kontinentalseng er kendt for at være den mest behagelige seng, der garanterer stor komfort og støtte til rygsøjlen, mens du sover.

Da den er dybere end andre senge, reducerer den trykket på kroppen og skaber en behagelig følelse. Det er praktisk, hvis du enten vil forebygge eller lider af ryg- eller ledproblemer i benene. Den tykke topmadras fremmer i øvrigt også din søvnkomfort, da kroppen i den rigtige kvalitet og i forbindelse med sengens andre madrasser understøttes betydeligt bedre, end hvis du kun ligger på en enkelt madras.

Sidst men ikke mindst: givet sengens højde, får du også en følelse af, at du rigtig kommer ud af sengen om morgenen, i stedet for en følelse af, at kravle ud, hvis du vælger en lav seng.

Hvis du vælger en kontinentalseng, vil du ikke blot føle dig som en dronning eller konge i højere grad, du er også mere tilbøjelig til at booste dine morgener. I sidste ende, er det alfa og omega at vi alle sover godt, og her opgraderer de tre madrasser ofte oplevelsen.

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *