Rene hovedpuder
|

Kan en pude gøre underværker for din søvn?

Mange af os ved efterhånden godt, at ens sovemiljø kan have afgørende betydning for, hvor godt man sover om natten. Valg af madras og sengetøj samt ens soveværelses indretning bør ikke baseres på tilfældigheder, men derimod på vores egne præferencer, videnskab og erfaring fra tusindvis af timers søvn.

Derfor kommer det heller ikke som en overraskelse, at den pude, som du hver nat bruger et sted mellem 7 og 9 timer, kan få dig til at sove både mere roligt og dybt. I dette indlæg kigger vi nærmere på en af de nyere og mere utraditionelle puder, der hvert fald for undertegnede har haft en mærkbar effekt og gjort underværker for søvnkvaliteten.

Silent Embrace – den tredelte hovedpude

Silent Embrace er en aflang pude, der er delt i tre store stykker. Puden er fremstillet i fleksibelt Polyurethan-skum og kommer med et sort betræk i polyester. Alle dele er fremstillet i Øko-Tex certificerede materialer, og puden er således også egnet for allergikere.

Det særlige ved Silent Embrace-puden er, at den lukker lys og lyd ude, så du får en mere uforstyrret søvn. Du kan således ligge på det midterste stykke og ”folde” endestykkerne op om ørerne, så udefrakommende påvirkninger mindskes.

Er du typen, der foretrækker at sove på siden, kan du lægge dig på et af endestykkerne og folde de to andre stykker op omkring hovedet. Silent Embrace er en mere raffineret version af at sove med en pude over hovedet, når det er lyst uden for eller når der er håndværkere, der larmer inde ved siden af.

Silent Embrace – opfundet af danske søvnprofessionelle

Bag Silent Embrace ligger flere års søvnløshed og søvnbesvær. Puden er udviklet og designet af tidligere praktiserende læge Liselotte Rønne, der nu arbejder som psykoterapeut og søvnvejleder. Liselotte Rønne blogger også her på siden, hvor området Lægens hjørne er dedikeret til hende.

Som med mange andre opfindelser, startede udviklingen af Silent Embrace med en antagelse om, at man kan sove bedre, hvis man lukker al lys og lyd ude. Herefter begyndte det målrettede arbejde med at designe og teste flere forskellige versioner af puden, hvorefter den i 2018 efter flere års udvikling endelig blev sat i produktion.

Test af Silent Embrace

Jeg har i de seneste to måneder sovet med Silent Embrace hver nat.

Generelt foretrækker jeg at sove på ryggen, og er nok en af dem, der ikke gør det store væsen ud af mig, når jeg sover. Jeg ligger således meget stille, og Silent Embrace har derfor været ideel for mig, da jeg har kunnet slå de to sider op omkring ørerne og afskærme fra lyd og lys.

Silent Embrace er en behagelig pude. Man ligger blødt og rart og stoffet føles godt mod huden. Den kræver en smule tilvænning, i og med at den er en smule højere end traditionelle puder. Dette udlignes dog, når man trækker de to sidestykker op om ørerne, da dette får midterstykket (det stykke hovedet hviler på, hvis man ligger på ryggen) til at synke længere ned.

Man sover rigtig godt med Silent Embrace. Søvnen føles dybere, og der forekommer færre afbrydelser. Mit sovemiljø er ikke helt så afskærmet, som det kunne være; jeg bor i en byzone og mine gardiner lukker ikke helt tæt for lyset.

Alt, der derfor kan hjælpe med at gøre søvnen mere fredfyldt, er kærkomment. Dette lykkes Silent Embrace med og for mig har det været en positiv oplevelse at skifte min mere traditionelle pude ud med denne.

Prøv Sovepuden – Gratis i 30 dage

Som skrevet indledningsvist er alle mennesker forskellige, når det kommer til søvn. Det anbefales derfor, at du ikke nøjes med at tage mine erfaringer for gode varer, men derimod selv får et indblik i, hvor vidt du selv sover bedre med Silent Embrace.

Lige nu kan du gratis teste Silent Embrace i 30 dage. Føler du ikke, at den gør noget godt for din søvn, kan du returnere den uden andre omkostninger til følge end fragten. Har du svært ved at falde i søvn eller døjer du med afbrudt søvn, så kan Silent Embrace være en ”nem” løsning på dine udfordringer.

Det samme gør sig gældende, hvis dit sovemiljø ikke er helt optimalt, når det kommer til at skærme af for lys og lyd. Det er trods alt nemmere, hvis du kan løse dette ved hjælp af en pude, fremfor at skulle investere i nye termoruder og mørklægningsgardiner.

Ønsker du at gøre brug af ovenstående tilbud, kan du skrive til Liselotte Rønne på kontakt@sleepbylisa.dk, der herefter vil sørge for, at du får et prøveeksemplar tilsendt.

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *