Om iSleep

iSleep.dk er en portal, hvor folk der lider søvnproblemer og søvnsygdomme kan finde råd og vejledning.

Op imod 40 % af den danske befolkning døjer med lav søvnkvalitet, herunder besvær med at falde til ro, afbrudt søvn, mareridt eller på anden vis problemer, der resulterer i en lav søvnkvalitet. Det mener vi, at der bør gøres noget ved.

Siden 2010

Vejledning & information

iSleep.dk har været tilgængelig for danskerne siden 2010. Indholdet på dette website er alene vejledende. Det må under ingen omstændigheder sammenlignes (og/eller erstattes) med fagkyndig rådgivning eller lægelig behandling af sygdom.

iSleep.dk er en uafhængig informationsportal, der ikke sælger nogle af de omtalte produkter eller behandlinger. Informationerne på iSleep.dk om lægemidler er af generel informativ karakter. Du bør derfor altid søge kompetent og professionel bistand til vurdering af risici eller fordele ved behandling med de enkelte præparater. Oplysninger om naturlægemidler og kosttilskud er repræsentativt og redaktionelt udvalgte. På hjemmesiden kan der forekomme information, hvorom der ikke findes videnskabelig dokumentation.

iSleep.dk kan ikke holdes ansvarlig for mangelfulde, forkerte eller forældede oplysninger. iSleep.dk er en gratis informationsportal og kan ikke erstatte kompetent bistand. iSleep.dk kan ikke drages til ansvar, det være sig direkte eller indirekte, for nogen handling, skade, gene, personligt tab eller anden konsekvens som direkte eller indirekte måtte indtræde som en følge af brug af informationerne på iSleep.dk.

iSleep.dk videregiver ALDRIG nogen former for oplysninger til tredjepart – læs vores cookie- og privatlivspolitik her

Hvem er vi?

Mød vores team

På iSleep.dk arbejder en række dedikerede mennesker. De udfører research, laver tests, forfatter indhold og gør det tilgængeligt online til glæde og gavn for tusindvis af danskere.

Julie Frederiksen

Indholdsmoderator
julie@isleep.dk

Henrik Julius

Indholdsmoderator
henrik@isleep.dk

Gitte Poulsen

Indholdsmoderator
gitte@isleep.dk

Vi arbejder på at lancere verdens bedste nyhedsbrev

Kommer snart
Tilmeld dig (snart) Shop nu