Hjælp til Ukraine

Hjælp til Ukraine 3

De fleste af os elsker at sove. Vi frygter vækkeuret, der afbryder vores 8 timers flugt til drømmeland. Vi ser frem til weekenderne, hvor vi kan indhente det og sove lidt. Efterhånden som vi bliver ældre, sætter vi mere pris på sengetid.

God søvn beskytter vores helbred, styrker vores immunforsvar og hjælper vores krop og hjerne med at genoprette sig selv. De fleste af os bor på steder, hvor vi kan låse vores døre om natten og sove i relativ fred uden frygt for at blive skadet. Det er en velsignelse, som vi ofte tager for givet.

Med hvad der sker i Ukraine, er det desværre ikke noget, der længere kan tages for givet i det land. Derfor er humanitær hjælp nødvendig.

Ydelse af nødhjælp

Midt i en krise – når de mest sårbare ikke har adgang til basale behov som mad, husly og sundhedspleje – bringer humanitær bistand lindring i nødens stund. Hjælpen ydes på grundlag af behov med det formål at redde menneskeliv, lindre menneskelige lidelser og bevare den menneskelige værdighed.

Vi har været med til at indsamle 300.000 kroner til Røde Kors’ arbejde i Ukraine ved at tilbyde gratis udgivelser. Listen over andre støtter kan ses nederst her.

Usikker søvn

Dem, der gennemlever en krigszone, sover ofte let med det ene øje på døren og bliver vækket af den mindste rystelse. Andre, der har boet i overfyldte teltbyer i månedsvis, frygter faren for ubudne gæster.

Derfor støtter vi på isleep.dk sammen med mange andre hjemmesider Ukraine ved at samle ind penge til Røde Kors. Fra Chernivtsi, i den sydvestlige del af Ukraine, yder de humanitær hjælp ved at levere vigtige ting som tæpper og madrasser og give nødhjælp. Samtidig hjælper de med at oprette modtagelsescentre i andre lande.

Cosmos Co

Cosmos Co

Naturlige plejeprodukter fra Cosmos Co og Cossy skabt med udgangspunkt i argan olien, og din hud og hårs behov. Få ingredienser men stor virksomhed. Produkterne kan anvendes af alle hudtyper og hårtyper.

Curvii

Curvii

Curvii sælger tøj til kvinder i str. 42-60. Vi sælger alt lige fra kjoler, bukser, jakker, badetøj, undertøj og træningstøj. Vi har specialiseret os i plus size tøj, og har det største udvalg i Danmark.

Bullmade

Bullmade

Bullmade er Nordens førende PrestaShop bureau, og beskæftiger sig med e-commerce, digitalisering, markedsføring og rådgivning.

Kids-world

Kids-world

Kids-world er en af Danmarks største online forhandlere af tøj, sko og udstyr til baby, børn og teenagers. Kids-world har base i Esbjerg, hvorfra de sender pakker til ind- og udland.

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com giver dig et overblik over de bedste deals paa måltidskasser i Danmark. Sammenlign de bedste priser fra de bedste måltidskasser i Danmark pt.

Bedsteseng

Bedsteseng

F&M Ventures driver flere prissammenligningstjenester og onlinemagasiner. Vi har hver måned over 100.000 brugere.

TrueStory

Truestory

Truestory sælger oplevelser i hele Skandinavien. Du kan købe dem som en oplevelsesgave eller booke dem til dig selv.

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk er stedet du skal lede når du skal have gaveideer – vi samler ideer til gave til alle du kender.

Friluft.dk

Friluft.dk

Stort udvalg af tøj og udstyr til jagt, camping, vandreture og masser af andre outdoor-aktiviteter.

Getresults

Getresults

Online marketing til virksomheder der skaber resultater.

OnlyTheBest.dk

OnlyTheBest.dk

Anbefalinger af produkter når kun det bedste er godt nok.

Psykolog Heidi Agerkvist

Psykolog Heidi Agerkvist

Parterapi og familiesamtaler i klinik og online.

Become

Become

Digitalt reklamebureau med 37 ansatte.

TilHusOgHave

TilHusOgHave.dk

Tips og guides til hus og have.

Henrik Ørsnes

Henrik Ørsnes

Bag projektet står Kim Fredtoft og 4 kammerater, der gerne ville gøre en forskel. Læs mere om baggrunden for indsamlingen og udførslen her.

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *