Anmeldelse af WOLT (med rabatkode)2022-04-03T09:05:06+01:00
Loading...

Anmeldelse af WOLT (med rabatkode)

WOLT er en madudbringningstjeneste, der leverer mad fra forskellige spisesteder, i de største danske byer. Med WOLT kan du nemt og enkelt bestille take away mad via en app. til din smartphone og få det leveret inden for ganske kort tid. Det kan lige nu få en WOLT rabatkode, der giver dig 25 kr. i rabat på din første bestilling. Download WOLT til din smartphone og indtast “GUN25” under “indtast promokode”.

BONUS: Brug rabatkoden ”GUN25” og få 25 kr. i rabat på din første bestilling. Download app’en og indtast rabatkoden til WOLT i feltet ”Indtast promokode”.

I modsætning til fx Just Eat og Hungry, så leverer WOLT fra flere forskellige typer af restauranter, caféer og spisesteder. Mens de føromtalte primært samarbejder med pizzeriaer og grillbarer, så har WOLT et samarbejde med flere typer af restauranter.

Stort udvalg af lækker mad

Velsmagende mad med WOLT rabatkodeDu kan bl.a. få sushi, thai-mad, mexicansk og indisk bragt direkte til døren. Vælg fx mellem take away mad fra Jagger, Karma sushi, Palæo, Kiin Kiin og Lele. Hvis du er mere til det klassiske danske køkken, så kan du med WOLT også få leveret smørrebrød fra Aamanns, caféretter fra Bankeråt, lækker fisk fra Den Grønne Kutter eller frikadeller og lun flæskesteg fra Frk Barners Kælder.

Alternativerne er altså mange, når du bestiller dit næste måltid mad fra WOLT og du går derfor med garanti aldrig sulten i seng.

Udbringning med McDonalds

Som noget nyt kan du med WOLT få bragt mad ud fra McDonalds. Ja, du læste rigtigt. McDonalds har nemlig indgået et samarbejde med WOLT og tester udbringning af mad ud. Har du tømmermænd efter en sen aften i byen eller føler du blot for at sætte tænderne i en saftig Big Mac, så behøver du altså ikke længere at rejse dig fra sofaen.

Det er stort set alle burgere og menuer hos McDonalds, som du kan få leveret. Det er blot at klikke ind via WOLT app’en, vælge den McDonalds, der ligger tættest og bestille. Efter en halv time til 45 minutter er din mad klar og leveret til dig. Lige til at spise.

Rabatkode til Wolt: Brug rabatkoden ”GUN25” og få 25 kr. i rabat på din første bestilling. Download app’en og indtast rabatkoden til WOLT i feltet ”Indtast promokode”.

Burger med rabat hos WOLT

De blå cykelbude hos WOLT

Selv om du endnu ikke har bestilt mad via WOLT, så kender du måske cykelbudene klædt i blåt fra gadebilledet. Det særlige ved WOLT, foruden deres udvalg af anerkendte spisesteder, er nemlig at de primært styrer leveringen med cykler. Det samme gør Gorillas i øvrigt, men deres cykelbude er sorte og med røde detaljer.

Går du meget op i miljøet er WOLT derfor det grønne alternativ til fx Just Eat, hvor leveringen primært sker i biler. Du får derfor ikke bare et kærkomment afbræk på madlavningen, men kan samtidig nyde din mad med god samvittighed.

Cykelbudene har også den fordel, at du via WOLT app’en kan følge dit cykelbuds rute og se, hvor tæt vedkommende er med at levere din mad. Du bliver naturligvis også notificeret, når cykelbuddet er tæt på og igen, når vedkommende er ved din opgang eller din dør.

Veganske og vegetariske alternativer hos WOLT

Er du en af dem, der foretrækker ikke at spise kød, eller har i kødfri dage i hjemmet, så er WOLT også et forsøg værd. Selvom de fleste restauranter sætter en ære i at tilberede godt kød, så er der på WOLT også mange alternativer uden.

WOLT er givetvis den madudbringningstjeneste, der har det største udvalg af både vegetarmad og veganske alternativer. Foruden salater og sandwiches uden kødfyld, kan du på WOLT bestille veganske burgere, pizzaer og både mexicanske, thailandske og indiske specialiteter uden kød.

Af vegetariske og veganske alternativer finder du fx følgende på WOLT:

  • Souls
  • The Organic Boho
  • MAUI POKE
  • simpleRAW
  • RizRaz
  • Koshari
  • Falafel Factory
  • 42Raw
  • Veggie Heroes

Der er altså nok at vælge imellem – selv for den kræsne madelsker.

Vores erfaringer med WOLT

WOLT rabatkode 2020

Vi er yndede brugere af WOLT og bestiller tit mad til hele familien via app’en. Dette, da vi synes, at både kvalitet, udvalg og levering hænger godt sammen. Bestillingen er nem.

Du downloader blot WOLT til din smartphone (app’en fungerer både til iPhone og Android), vælger restaurant og mad og indtaster dine data. Herefter swiper du til højre og får en bekræftelse på, at maden bliver leveret.

Udvalget er rigtig stort og det er derfor nemt at finde restauranter, der har noget, som alle i familien synes om.

Rabatkode til WOLT

Har du endnu ikke prøvet WOLT og overvejer at give det en chance, så har vi en godbid i form af en rabatkode til dig. Med WOLT rabatkode ”GUN25” får du 25 kr. i rabat på din første leverance.

Det er nemt at komme i gang. Du downloader blot app’en, navigerer til ”mig” og indtaster din WOLT rabatkode under ”promokode”. De 25 kr. bliver herefter krediteret din første bestilling.

Du finder WOLT både til iOS og til Android:

BONUS: Brug rabatkoden ”GUN25” og få 25 kr. i rabat på din første bestilling. Download app’en og indtast rabatkoden til WOLT i feltet ”Indtast promokode”.

I nedenstående har vi samlet spørgsmål og svar på ofte stillede spørgsmål om WOLT. Læs nedenstående og bliv klog på, hvordan platformen fungerer.

✅ Hvilke restauranter kan man bestille mad fra?2020-09-26T13:34:38+01:00

Med WOLT kan du bestille mad fra en lang række restauranter, caféer og spisesteder. Prøv fx McDonalds, WOK Cph, Karma Sushi, Jagger, Halifax og Bindia.

🤔 Hvordan virker WOLT?2020-09-26T13:34:59+01:00

WOLT virker ved, at du downloader en applikation til din iPhone eller Android-telefon. Herefter opretter du en bruger og indtaster “GUN25” under promokode. Koden giver dig 25 kr. i rabat, som du nu kan bruge til at bestille mad og få bragt til døren.

❤️ Hvilke byer leverer WOLT til?2020-09-26T13:35:23+01:00

WOLT leverer til en lang række danske byer. I skrivende stund kan du bestille mad fra WOLT i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Lyngby, Randers, Roskilde, Esbjerg og Vejle.

Go to Top