Om iSleep.dk

Om iSleep.dkiSleep.dk er en portal, hvor folk der lider søvnproblemer og søvnsygdomme kan finde råd og vejledning. Op imod 40 % af den danske befolkning døjer med lav søvnkvalitet, herunder besvær med at falde til ro, afbrudt søvn, mareridt eller på anden vis problemer, der resulterer i en lav søvnkvalitet. Det mener vi, at der bør gøres noget ved.

Indholdet på dette website er alene vejledende. Det må under ingen omstændigheder sammenlignes (og/eller erstattes) med fagkyndig rådgivning eller lægelig behandling af sygdom.

iSleep.dk er en uafhængig informationsportal, der ikke sælger nogle af de omtalte produkter eller behandlinger. Informationerne på iSleep.dk om lægemidler er af generel informativ karakter. Du bør derfor altid søge kompetent og professionel bistand til vurdering af risici eller fordele ved behandling med de enkelte præparater. Oplysninger om naturlægemidler og kosttilskud er repræsentativt og redaktionelt udvalgte. På hjemmesiden kan der forekomme information, hvorom der ikke findes videnskabelig dokumentation.

iSleep.dk kan ikke holdes ansvarlig for mangelfulde, forkerte eller forældede oplysninger. iSleep.dk er en gratis informationsportal og kan ikke erstatte kompetent bistand. iSleep.dk kan ikke drages til ansvar, det være sig direkte eller indirekte, for nogen handling, skade, gene, personligt tab eller anden konsekvens som direkte eller indirekte måtte indtræde som en følge af brug af informationerne på iSleep.dk.

iSleep.dk videregiver ALDRIG nogen former for oplysninger til tredjepart – læs vores cookie- og privatlivspolitik her

Medarbejdere hos iSleep.dk

Julie Andersen hos iSleep

Julie Andersen
Indholdmoderator
julie@isleep.dk

Julie Andersen hos iSleep

Henrik Julius
Indholdmoderator
henrik@isleep.dk

Julie Andersen hos iSleep

Gitte Poulsen
Indholdmoderator
gitte@isleep.dk