Om iSleep.dk

Om iSleep.dk

iSleep logo

Om iSleep.dk

Hvem står bag iSleep.dk og hvad er baggrunden for tilblivelsen af denne side? Lær os at kende her.

Annoncering på isleep.dk

Annoncering

Ønsker du at komme i dialog med vores brugere, så har du nu muligheden.

Kontakt os

Kontakt

Har du ris, ros eller spørgsmål, finder du vores kontaktinformationer her.

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan trygt regne med, at vi aldrig deler dem med tredjepart eller bruger dem uden at have fået lov.

iSleep blog

Blog

Læs søvnrelateret indhold, nyheder, indlæg m.m.

Vi respekterer dit privatliv og retten til at blive glemt. Du kan læse nærmere om, hvordan vi opbevarer og behandler private data i vores privalivspolitik, som du finder her på siden. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev opbevares dine personlige informationer sikkert og du kan være i tryg forvisning om, at de aldrig deles med tredjepart.

Hos iSleep.dk støtter vi op om en bæredygtig fremtid.

Reklamebeskyttelse.dk er en mærkningsordning, der respekterer privatlivets fred. Vi er fortalere for, at virksomheder ikke må kontakte andre virksomheder eller privatpersoner uden foregående og udtrykkelige samtykke.

Det er vigtigt at passe på både vand og natur – samt miljøet. Derfor støtter vi dette projekt.

Vi støtter den grønne omstilling – naturligvis. For at sikre at vi som samfund bliver bæredygtige, ser vi det kun som naturligt at støtte en hjemmeside som Viergroenne.dk.

Bæredygtighed går hånd i hånd med grønt ansvar. Vi er fortalere for, at man ikke spilder naturens ressourcer – det er grønt ansvar.

Vi støtter de danske virksomheder, som gør noget særligt at have fokus på deres medarbejdere og deres trivsel.

Sikkerbrowsing.dk er en mærkningsordning og et initiativ, der gør hjemmesideejere opmærksomme vigtigheden af at have installeret et sikkerhedscertifikat på deres hjemmeside.

Arbejdsmiljoefokus.dk styrker det gode arbejdsmiljø ved at skabe opmærksomhed blandt danske virksomheder om deres arbejdsmiljø.

SSL-maerket.dk er en mærkningsordning og et initiativ, der gør hjemmesideejere opmærksomme vigtigheden af at have installeret et sikkerhedscertifikat på deres hjemmeside.

Godarbejdsplads.dk søger at højne opmærksomheden på de gode arbejdsforhold på arbejdspladsen. Det kan vi naturligvis kun støtte op om,

Digital-virksomhed.dk er et CSR-initiativ, hvor du kan fortælle omverdenen, dine kunder og samarbejdspartnere, at din virksomhed er en digital virksomhed. Arbejdet udføres digitalt, så der spares på papirforbruget!

Groenne.dk er en mærkningsordning, der bakker op om bæredygtighed og grøn omstilling.

Med Arbejdsmiljoe-maerket.dk kan du vise omverdenen, at du går ind for at skabe et godt arbejdsmiljø i din virksomhed.